11 May
11May

Clarion Collection Hotel Gabelshus har en privilegert beliggenhet i det fasjonable området Frogner, kjent for sin vakre arkitektur, fredelige parker og trendy butikker. Du vil være innen gangavstand fra noen av Oslos mest kjente attraksjoner, inkludert Vigelandsparken med sine imponerende skulpturer, og det berømte Frognerbadet. Med nærhet til offentlig transport kan du enkelt utforske resten av byen og oppdage alt Oslo har å tilby.

Sjekk pris på hotellet her

Hotellet tilbyr en rekke luksuriøse rom som er elegant innredet med moderne designelementer og antikke detaljer. Rommene er romslige og utstyrt med fasiliteter som komfortable senger, eget bad, TV, minibar og gratis Wi-Fi. Hvert rom er unikt dekorert for å skape en følelse av eleganse og komfort, og gir deg en avslappende oase etter en travel dag med sightseeing eller forretningsmøter.

Clarion Collection Hotel Gabelshus er kjent for sin gjestfrihet og personlige service. Det vennlige personalet er alltid tilgjengelig for å hjelpe deg med å sikre at oppholdet ditt er så behagelig som mulig. Du vil bli ønsket velkommen med en gratis kveldsbuffé hver dag, hvor du kan nyte et utvalg av deilige retter inspirert av norsk mat og internasjonale smaker. Hotellet tilbyr også en gratis ettermiddagste med hjemmelagde kaker og snacks, samt gratis kaffe og te tilgjengelig hele dagen.

For de som ønsker å slappe av, har hotellet en koselig peisestue hvor du kan sitte og nyte en bok eller mingle med andre gjester. Det er også en hage hvor du kan ta en spasertur og nyte roen og skjønnheten i omgivelsene.

Clarion Collection Hotel Gabelshus ligger i nærheten av flere av Oslos mest populære attraksjoner. Du kan besøke det berømte Operahuset ved sjøen, ta en båttur på Oslofjorden eller utforske det livlige Grünerløkka-området med sine trendy butikker, kafeer og restauranter. Med enkel tilgang til offentlig transport kan du enkelt utforske resten av byen og oppleve alt den har å tilby.
 

Clarion Collection Hotel Gabelshus Kart Beliggenhet i Oslo

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.