09 May
09May

Clarion Collection Hotel Folketeateret er et elegant og historisk hotell som ligger midt i hjertet av Oslo. Hotellet er en del av det ikoniske Folketeaterbygningen som ble oppført i 1930, og som har en spennende historie som en av byens viktigste kulturinstitusjoner. Nå er bygningen omgjort til et moderne hotell, men med historiske og kulturelle elementer som gjør det til et unikt sted å bo i Oslo.

Sjekk pris på hotellet her

Hotellets rom er stilfulle og moderne, og er utstyrt med alt du trenger for et komfortabelt opphold. Rommene har en elegant og avslappet atmosfære, og noen av dem har fantastisk utsikt over byen. Det er totalt 160 rom på hotellet, og alle har gratis Wi-Fi, klimaanlegg og flatskjerm-TV.

Fasilitetene på Clarion Collection Hotel Folketeateret er mange og varierte. Hotellets restaurant, Onda Seafood, serverer deilig sjømat og annen god mat, og det er også en bar hvor du kan slappe av med en drink etter en lang dag. Hotellet tilbyr også gratis kveldsmat for alle gjester, og en gratis Nespresso-maskin er tilgjengelig i lobbyen.

Hvis du vil holde deg aktiv mens du er på hotellet, kan du besøke hotellets treningsstudio som er utstyrt med alt du trenger for en effektiv treningsøkt. Hotellet har også en avslappende badstue som du kan bruke for å slappe av etter en travel dag i byen.

Clarion Collection Hotel Folketeateret ligger i hjertet av Oslo, så det er enkelt å utforske byen fra hotellet. Det er kun en kort spasertur til populære attraksjoner som Karl Johans gate, Oslo Opera House og Akershus festning. Hotellet er også nær offentlig transport, slik at det er lett å komme seg rundt i byen.
 

Clarion Collection Hotel Folketeateret Kart Beliggenhet i Oslo

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.