09 May
09May

Clarion Collection Hotel Bastion ligger i hjertet av Oslo, i en storslått bygning fra 1800-tallet som tidligere var en bank. Hotellet har blitt ombygd til et moderne hotell, samtidig som det har bevart sin historiske sjarm og karakter.

Sjekk pris på hotellet her

Hotellets 99 rom er innredet med elegante møbler og har alle moderne bekvemmeligheter, som flatskjerm-TV, skrivebord og gratis Wi-Fi. Noen av rommene har også utsikt over Akershus festning eller Oslofjorden.

En av hotellets mest unike fasiliteter er den gratis kveldsmaten som serveres hver dag fra kl. 18.00 til 21.00. Her kan gjestene nyte en deilig middag inkludert i romprisen, og samtidig bli bedre kjent med andre gjester. Hotellet serverer også en stor og variert frokostbuffet hver morgen.

For de som ønsker å holde seg i form under oppholdet, har hotellet et eget treningsrom og en badstue. Det er også mulig å leie sykler for å utforske byen på to hjul.

Hotellet har også et velutstyrt konferansesenter med flere møterom og en stor konferansesal med kapasitet for opptil 100 personer.

Beliggenheten til Clarion Collection Hotel Bastion er ideell for de som ønsker å utforske Oslo. Hotellet ligger kun få minutters gange fra Karl Johans gate, Oslo sentralstasjon og Aker Brygge. Her finner man et utvalg av butikker, restauranter og kulturtilbud.

Samlet sett tilbyr Clarion Collection Hotel Bastion en perfekt kombinasjon av historisk sjarm, moderne fasiliteter og en unik atmosfære.
 

Clarion Collection Hotel Bastion Kart Beliggenhet i Oslo

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.