09 May
09May

Anker Hotel er et av Oslos mest populære hoteller blant reisende på budsjett. Hotellet ligger sentralt i Oslo, og tilbyr rimelig og komfortabel overnatting for sine gjester. Med totalt 296 moderne og enkelt innredede rom, er det et perfekt valg for gjester som ønsker en hyggelig og avslappende opplevelse.

Sjekk pris på hotellet her

Rommene på Anker Hotel er godt utstyrt og har alle eget bad, flatskjerm-TV, skrivebord og gratis Wi-Fi. Hotellet har også et treningsrom og en badstue som er tilgjengelig for gjestene. Om du ønsker å starte dagen med en god frokost, så serverer hotellet en deilig frokostbuffet hver morgen. Etter en lang dag med utforsking av byen, kan du slappe av i hotellets koselige bar som er åpen hver dag.
 

Hotellets døgnåpne resepsjon er bemannet med hyggelige og serviceinnstilte medarbeidere som er klare til å hjelpe deg med alt du måtte trenge under oppholdet ditt. Anker Hotel ligger i gangavstand til flere populære attraksjoner som Munch-museet, Botanisk hage og Grünerløkka. Det er også lett å komme seg rundt i byen fra hotellet, da det er kort avstand til offentlig transport.

Anker Hotel tilbyr en god kombinasjon av rimelig overnatting og sentral beliggenhet i Oslo. Hotellet er en favoritt blant budsjettreisende som ønsker en god natts søvn uten å måtte betale for mye. Med alle sine fasiliteter og en serviceinnstilt stab, vil du ikke bli skuffet over ditt opphold på Anker Hotel. 

Anker Hotel Kart Beliggenhet i Oslo

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.