09 May
09May

Anker Hostel i Oslo er det perfekte valget for reisende som ønsker en rimelig og komfortabel overnatting. Dette vandrerhjemmet har en sentral beliggenhet, kun en kort spasertur fra populære turistattraksjoner som Akerselva elv og Grünerløkka-området. Anker Hostel er også svært tilgjengelig med offentlig transport, og det er kun en kort togtur fra flyplassen til Oslo S stasjon, som ligger like ved.

Sjekk pris på hotellet her

Vandrerhjemmet tilbyr 121 enkelt-, dobbelt- og flersengsrom som er moderne og enkelt innredet. Alle rommene har eget bad, TV og gratis Wi-Fi. Anker Hostel tilbyr også gratis frokost til alle gjester, noe som gjør det til et svært rimelig alternativ for reisende som ønsker å utforske byen uten å måtte bekymre seg for matutgifter.

Anker Hostel har en rekke fasiliteter som gjestene kan benytte seg av, inkludert en døgnåpen resepsjon med vennlige og hjelpsomme medarbeidere, en felles stue med TV og brettspill, og en moderne kafé som serverer et bredt utvalg av mat og drikke. Det er også en vaskeritjeneste tilgjengelig på stedet.

For gjester som ønsker å trene mens de er på reise, tilbyr Anker Hostel et eget treningsrom. For de som ønsker å slappe av og koble av etter en lang dag med sightseeing, har vandrerhjemmet også en koselig terrasse hvor man kan nyte utsikten over Oslo og omegn.

Anker Hostel er det perfekte stedet å bo for reisende som ønsker en rimelig, men komfortabel overnatting i en sentral beliggenhet i Oslo. Med sitt brede utvalg av fasiliteter, vennlige ansatte og moderne rom, er det en ideell base for alle som ønsker å utforske byen.
 

Anker Hostel Kart Beliggenhet i Oslo

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.