08 May
08May

Park Inn by Anker Apartment ligger i hjertet av Oslo sentrum, og tilbyr komfortable og rimelige overnattingsmuligheter for gjester som ønsker å oppleve alt byen har å by på.

Hotellet har en rekke fasiliteter som gjør oppholdet så behagelig som mulig. Gjestene kan benytte seg av hotellets døgnåpne resepsjon og bagasjeoppbevaring, samt gratis Wi-Fi på hele eiendommen. Park Inn by Anker Apartment har også en vaskeritjeneste og parkeringsplass tilgjengelig mot en ekstra kostnad.

Hotellet har totalt 234 rom, alle utstyrt med eget bad og kjøkkenkrok med kjøleskap, mikrobølgeovn og vannkoker. Rommene har også TV med kabelkanaler og skrivebord.

Park Inn by Anker Apartment ligger i nærheten av en rekke turistattraksjoner, inkludert Oslo Spektrum, Munch-museet og Akershus festning. Det er også mange restauranter og shoppingmuligheter i området rundt hotellet.

Med sin sentrale beliggenhet og rimelige priser er Park Inn by Anker Apartment et godt valg for gjester som ønsker en enkel og praktisk overnatting i Oslo
. 

Anker Apartment Oslo Kart Beliggenhet i Oslo

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.