09 May
09May

Hotellet har sin opprinnelse fra 1919, da det var hovedkontoret for det berømte skipsrederiet "Den Norske Amerikalinje". I dag er Amerikalinjen et toppmoderne og elegant hotell, samtidig som det har bevart mye av sin opprinnelige karakter og sjarm.

Sjekk pris på hotellet her

Når du ankommer Amerikalinjen, vil du umiddelbart bli imponert over den fantastiske art deco-stilen og den overlegne kvaliteten på design og innredning. De 122 rommene er storslåtte og sofistikerte, med en eklektisk blanding av vintage og moderne elementer, og alle er utstyrt med fasiliteter som er perfekte for både forretningsreisende og feriegjester. Fra de romslige sengene og elegant belysning til det velutstyrte arbeidsområdet og den avslappende sittegruppen, vil du finne alt du trenger for et komfortabelt og luksuriøst opphold. 

Amerikalinjen har også et utvalg av fasiliteter som vil imøtekomme dine behov. Hvis du vil holde deg i form, kan du benytte deg av det toppmoderne treningsstudioet. Hvis du trenger litt avslapning, kan du besøke hotellets spa-avdeling, hvor du kan velge mellom en rekke behandlinger og massasjer. Hotellet har også et fullt utstyrt konferansesenter med flere møterom, og det er et perfekt sted å arrangere alle slags forretningsarrangementer eller private sammenkomster.

Når det gjelder mat og drikke, kan Amerikalinjen skilte med et utvalg av restauranter og barer som vil imøtekomme enhver smak og anledning. Restauranten Atlas Brasserie har en franskinspirert meny, mens Pier 42 serverer utsøkt sjømat og andre spesialiteter. I tillegg har hotellet et utvalg av barer, inkludert Vaktbua Bar, som har en koselig atmosfære og et stort utvalg av cocktailer og drinker.

Beliggenheten til Amerikalinjen er også fantastisk, med noen av Oslos mest populære attraksjoner like i nærheten. Hotellet ligger i sentrum av byen, og du kan enkelt nå alle severdighetene og kulturelle attraksjonene i Oslo til fots eller med offentlig transport.

Alt i alt er Amerikalinjen en uforglemmelig opplevelse som vil gi deg et avslappende og luksuriøst opphold i hjertet av Oslo. 

Amerikalinjen Kart Beliggenhet i Oslo

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.