Her får du de mest populære hotellene først hvor du kan sammenligne priser og standard du ønsker for ditt neste opphold i hovedstaden.

P-Hotels Oslo - 3 stjerners hotell

 •  5/9/2023 06:37

P-hotels Oslo er et koselig hotell som ligger midt i hjertet av Oslo sentrum, kun en kort spasertur unna Karl Johans gate, Oslos hovedgate. Hotellet er omgitt av et bredt utvalg av butikker, restauranter og kulturelle attraksjoner. P-hotels Oslo har totalt 93 rom, som er moderne og komfortabelt innredet. Rommene har flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi, skrivebord, eget bad og kaffe- og tekoker. Hotellet tilbyr enkel, men tilfredsstillende frokostbuffet hver morgen, og det er også en kaffebar i lobbyen der gjester kan nyte en kopp kaffe eller te.

Amerikalinjen - 4 stjerners hotell

 •  5/9/2023 06:22

Hotellet har sin opprinnelse fra 1919, da det var hovedkontoret for det berømte skipsrederiet "Den Norske Amerikalinje". I dag er Amerikalinjen et toppmoderne og elegant hotell, samtidig som det har bevart mye av sin opprinnelige karakter og sjarm.

Citybox Oslo - 3 stjerners hotell

 •  5/9/2023 06:12

Citybox Oslo er et moderne og rimelig hotell som tilbyr enkel innkvartering i hjertet av Oslo. Hotellet har en perfekt beliggenhet i gangavstand til shopping, restauranter og kulturelle attraksjoner.

Scandic Karl Johan - 3 stjerners hotell

 •  5/9/2023 06:05

Scandic Karl Johan er et elegant hotell som ligger midt i Oslo sentrum, med kort avstand til Oslos mest populære attraksjoner, shopping og restauranter. Hotellet tilbyr 108 komfortable og moderne gjesterom, med alt du trenger for et hyggelig opphold.

Thon Hotel Europa - 4 stjerners hotell

 •  5/9/2023 05:59

Thon Hotel Europa er et moderne og luksuriøst hotell som ligger midt i hjertet av Oslo sentrum. Hotellet har en sentral beliggenhet som gjør det ideelt for både forretningsreisende og turister som ønsker å utforske byen. Med sine 168 rom tilbyr Thon Hotel Europa en rekke fasiliteter som vil gjøre oppholdet ditt så behagelig som mulig.

Frogner House Apartments - 3 stjerners hotell

 •  5/9/2023 05:37

Frogner House Apartments Bygdøy Allé 53 er en moderne og elegant leilighet i hjertet av Oslos fasjonable Frogner-distrikt. Leilighetene ligger i en historisk bygning fra 1890-tallet og har blitt renovert og oppgradert til moderne standarder, men beholder likevel mye av den opprinnelige sjarmen.

Carlton Oslo Hotel Guldsmeden - 3 stjerners hotell

 •  5/8/2023 14:57

Guldsmeden Hotels er et luksuriøst og miljøvennlig hotell som ligger i hjertet av Oslo. Hotellet har en unik og varm atmosfære med en blanding av dansk og balinesisk stil. Rommene er innredet med økologiske materialer og har en koselig og avslappende atmosfære.

Thon Hotel Terminus - 4 stjerners hotell

 •  5/8/2023 14:47

Thon Hotel Terminus er et moderne hotell som ligger sentralt til i Oslo, like ved Oslo Sentralstasjon. Dette gjør det til et praktisk utgangspunkt for både forretningsreisende og turister som ønsker å utforske byen.

Saga Hotel Oslo, BW Premier Collection - 4 stjerners hotell

 •  5/8/2023 14:38

Saga Hotel Oslo Central er et boutique-hotell som ligger midt i hjertet av Oslo, bare noen få minutters gange fra Karl Johans gate og Oslo Sentralstasjon. Hotellet har en moderne og trendy design og tilbyr en hjemmekoselig og avslappende atmosfære for gjestene.

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo - 4 stjerners hotell

 •  5/8/2023 14:30

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo er et moderne hotell som ligger i hjertet av Oslo sentrum, kun en kort spasertur fra Karl Johans gate. Hotellet tilbyr en rekke fasiliteter som er ideelle for både forretnings- og fritidsreisende.

Thon Hotel Rosenkrantz Oslo - 4 stjerners hotell

 •  5/8/2023 14:17

Thon Hotel Rosenkrantz Oslo er et moderne hotell som ligger midt i hjertet av Oslo sentrum. Hotellet har en sentral beliggenhet i nærheten av Karl Johans gate, og tilbyr en rekke fasiliteter som er ideelle for både forretnings- og fritidsreisende.

First Hotel Grims Grenka - 4 stjerners Hotell i Oslo

 •  5/8/2023 13:55

First Hotel Grims Grenka er et boutiquehotell med en unik og moderne design. Hotellet ligger sentralt i Oslo sentrum, og tilbyr en rekke fasiliteter for gjester som ønsker en komfortabel og luksuriøs overnatting.