Her får du de mest populære hotellene først hvor du kan sammenligne priser og standard du ønsker for ditt neste opphold i hovedstaden.

Radisson Blu Hotel, Oslo Alna - 4 stjerners hotell

 •  5/9/2023 16:36

Radisson Blu Hotel Oslo Alna er et moderne hotell som ligger i den nordøstlige delen av Oslo, i Alna-området. Hotellet tilbyr gjestene en perfekt kombinasjon av avslapping og forretning, med nærhet til både Oslo sentrum og Oslo Lufthavn Gardermoen.

Frogner House Apartments - Skovveien 8 - 4 stjerners hotell

 •  5/9/2023 16:28

Frogner House Apartments - Skovveien 8 er et elegant og moderne leilighetshotell som ligger i et av de mest fasjonable områdene i Oslo. Hotellet tilbyr en hjemmekoselig atmosfære og komfortable boenheter, perfekt for både forretningsreisende og turister som ønsker å utforske byen.

Anker Hostel - 3 stjerners hotell

 •  5/9/2023 16:19

Anker Hostel i Oslo er det perfekte valget for reisende som ønsker en rimelig og komfortabel overnatting. Dette vandrerhjemmet har en sentral beliggenhet, kun en kort spasertur fra populære turistattraksjoner som Akerselva elv og Grünerløkka-området. Anker Hostel er også svært tilgjengelig med offentlig transport, og det er kun en kort togtur fra flyplassen til Oslo S stasjon, som ligger like ved.

Clarion Hotel Oslo - 4 stjerners hotell

 •  5/9/2023 16:12

Clarion Hotel Oslo ligger sentralt til i Bjørvika-området, og er en del av det nye Barcode-prosjektet som har transformert Oslos skyline. Hotellet har 255 rom og suiter, alle designet for å gi gjestene en komfortabel og luksuriøs opplevelse. Rommene har moderne og elegant innredning, med store vinduer som gir panoramautsikt over byen og Oslofjorden.

Thon Hotel Opera - 4 stjerners hotell

 •  5/9/2023 16:03

Thon Hotel Opera ligger i hjertet av Oslo sentrum og er et av Oslos mest populære hotell. Med sin beliggenhet ved Oslo S og Oslo Spektrum er hotellet en ideell base for både forretningsreisende og turister. Hotellet har en moderne og elegant stil, med utsikt over Oslofjorden og Operahuset, og har et bredt utvalg av fasiliteter for å sikre et komfortabelt og avslappende opphold.

Hotel Christiania Teater - 4 stjerners hotell

 •  5/9/2023 15:51

Hotel Christiania Teater er et eksklusivt hotell i Oslo som ligger i hjertet av byen. Hotellet har en lang historie, og er kjent for å være et av Oslos mest luksuriøse hoteller. Bygget ble opprinnelig bygget i 1918 som et teater, og i dag er bygningen vakkert restaurert og omgjort til et femstjerners hotell.

Thon Hotel Spectrum - 3 stjerners hotell

 •  5/9/2023 15:44

Thon Hotel Spectrum er en moderne og stilfullt hotell som ligger midt i Oslo sentrum. Hotellet har en perfekt beliggenhet for deg som ønsker å utforske hovedstaden, med kort avstand til populære attraksjoner som Karl Johans gate, Operaen og Aker Brygge.

Clarion Collection Hotel Bastion - 4 stjerners hotell

 •  5/9/2023 15:22

Clarion Collection Hotel Bastion ligger i hjertet av Oslo, i en storslått bygning fra 1800-tallet som tidligere var en bank. Hotellet har blitt ombygd til et moderne hotell, samtidig som det har bevart sin historiske sjarm og karakter.

Comfort Hotel Grand Central - 4 stjerners hotell

 •  5/9/2023 15:13

Comfort Hotel Grand Central er et trendy og moderne hotell som ligger i hjertet av Oslo sentrum. Hotellet har en ideell beliggenhet rett ved Oslo Sentralstasjon, og er det perfekte utgangspunktet for å utforske byen. Med en blanding av unik design og funksjonalitet, har hotellet en livlig og urban atmosfære som appellerer til både forretnings- og fritidsreisende.

Thon Hotel Slottsparken - 3 stjerners hotell

 •  5/9/2023 15:04

Thon Hotel Slottsparken ligger i hjertet av Oslo, med fantastisk utsikt over Slottsparken og kort vei til Oslos beste shopping, restauranter og kulturelle opplevelser. Dette moderne hotellet har 253 rom og tilbyr en rekke fasiliteter som gjør oppholdet ditt så behagelig som mulig.

Scandic Victoria Oslo - 4 stjerners hotell

 •  5/9/2023 06:52

Scandic Victoria er et av de mest populære hotellene i Oslo sentrum. Beliggende midt i hjertet av byen, rett ved siden av Nasjonalteateret og Karl Johans gate, har hotellet en utmerket beliggenhet for både forretningsreisende og turister. Hotellet har en elegant og moderne design, og tilbyr gjestene en rekke fasiliteter som sikrer et hyggelig og komfortabelt opphold.

Anker Hotel - 3 stjerners hotell

 •  5/9/2023 06:45

Anker Hotel er et av Oslos mest populære hoteller blant reisende på budsjett. Hotellet ligger sentralt i Oslo, og tilbyr rimelig og komfortabel overnatting for sine gjester. Med totalt 296 moderne og enkelt innredede rom, er det et perfekt valg for gjester som ønsker en hyggelig og avslappende opplevelse.