Her får du de mest populære hotellene først hvor du kan sammenligne priser og standard du ønsker for ditt neste opphold i hovedstaden.

Hotell Bondeheimen - 3 stjerners hotell

 •  5/10/2023 07:25

Hotell Bondeheimen er et historisk og ikonisk hotell i hjertet av Oslo. Med en tradisjonsrik historie som strekker seg tilbake til 1913, har dette hotellet en særegen og unik sjarm som gjør det til et populært valg for både lokale og internasjonale gjester. Hotellet ligger sentralt til i Kvadraturen, Oslos historiske sentrum, og har en utmerket beliggenhet for de som ønsker å utforske byen til fots.

Scandic Holmenkollen Park - 4 stjerners hotell

 •  5/10/2023 07:20

Scandic Holmenkollen Park er et ikonisk hotell som ligger på en høyde med en spektakulær utsikt over Oslo by og de omkringliggende fjellene. Hotellet har en lang og fascinerende historie som strekker seg over hundre år, og har vært et av Norges mest ikoniske hotell siden det ble bygget i 1894.

Scandic Sjølyst - 3 stjerners hotell

 •  5/10/2023 07:14

Scandic Sjølyst er et imponerende og moderne hotell som ligger i hjertet av Oslo. Dette tre-stjerners hotellet er en populær destinasjon for både forretningsreisende og turister på grunn av sin beliggenhet, fasiliteter og service av høy kvalitet.

Camilla's Hus - 4 stjerners hotell

 •  5/10/2023 06:30

Camillas Hus er et enestående hotell som har en historie som går helt tilbake til 1880-tallet. Dette sjarmerende boutique-hotellet har blitt nøye restaurert og bevart i sin opprinnelige elegante arkitektur. Hotellet ligger midt i hjertet av Oslo og er omgitt av de mest trendy nabolagene som har vært en kilde til inspirasjon for mange gjester som har bodd her.

Hi Oslo Haraldsheim - 3 stjerners hotell

 •  5/10/2023 06:17

Hi Oslo Halraldsheim er et av de eldste og mest populære vandrerhjemmene i Oslo. Det ligger i en vakker grønn park i den nordlige delen av byen og har en rolig og avslappende atmosfære. Vandrerhjemmet har totalt 88 rom med 314 sengeplasser, og det passer perfekt for reisende som ønsker en rimelig og hyggelig overnatting i Oslo.

Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo - 4 stjerners hotell

 •  5/9/2023 17:40

Velkommen til Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo - et moderne hotell som tilbyr en unik og komfortabel opplevelse for både forretningsreisende og fritidsreisende. Beliggende i den livlige bydelen Nydalen, er dette hotellet et ideelt utgangspunkt for å utforske alt som Oslo har å tilby.

Scandic Byporten - 3 stjerners hotell

 •  5/9/2023 17:32

Scandic Byporten er et moderne og elegant hotell som ligger midt i hjertet av Oslo, rett ved siden av Byporten Shopping Centre og Oslo sentralstasjon. Hotellets beliggenhet gjør det til det perfekte utgangspunktet for å utforske alt Oslo har å tilby, enten du er på forretningsreise eller på ferie.

Frogner House Apartments - Huitfeldtsgate 19 - 4 stjerners hotell

 •  5/9/2023 17:19

Frogner House Apartments - Huitfeldts gate 19 er en elegant og moderne leilighetsbygning som ligger midt i hjertet av Oslo's fasjonable Frogner-område. Dette femetasjes leilighetskomplekset er omgitt av koselige kafeer, trendy butikker og noen av de beste restaurantene i byen, og er et perfekt sted for alle som ønsker å oppleve alt Oslo har å tilby.

Hotel Bristol - 4 stjerners hotell

 •  5/9/2023 17:08

Hotel Bristol er et ikonisk femstjerners hotell i hjertet av Oslo, kjent for sin eleganse, luksus og førsteklasses service. Hotellet har en lang og rik historie som går tilbake til 1920-tallet, og har gjennom årene vært vert for noen av verdens mest berømte personligheter.

Forenom Serviced Apartments Oslo Vika - 4 stjerners hotell

 •  5/9/2023 17:01

Forenom Serviced Apartments Oslo er et utmerket valg for reisende som ønsker en hjemmekoselig opplevelse mens de besøker den pulserende hovedstaden i Norge. Forenom tilbyr en rekke møblerte og fullt utstyrte leiligheter i forskjellige størrelser og design, og som passer for både kort og langtidsopphold. Med beliggenhet i hjertet av Oslo, kan gjestene nyte den optimale balansen mellom tilgjengelighet til byens mest populære attraksjoner og en rolig tilbaketrukkethet fra travelheten i sentrum.

Scandic Fornebu - 4 stjerners hotell

 •  5/9/2023 16:52

Scandic Fornebu er et fantastisk hotell som ligger i hjertet av Fornebu, kun 10 minutter fra Oslo sentrum. Hotellet er det perfekte stedet for både forretningsreisende og fritidsreisende som ønsker å utforske byen og dens omgivelser.

Clarion Collection Hotel Folketeateret - 4 stjerners hotell

 •  5/9/2023 16:46

Clarion Collection Hotel Folketeateret er et elegant og historisk hotell som ligger midt i hjertet av Oslo. Hotellet er en del av det ikoniske Folketeaterbygningen som ble oppført i 1930, og som har en spennende historie som en av byens viktigste kulturinstitusjoner. Nå er bygningen omgjort til et moderne hotell, men med historiske og kulturelle elementer som gjør det til et unikt sted å bo i Oslo.