Her får du de mest populære hotellene først hvor du kan sammenligne priser og standard du ønsker for ditt neste opphold i hovedstaden.

Lysebu - 4 stjerners hotell

 •  5/11/2023 07:09

Lysebu er omgitt av frodig skog og vakre landskap, noe som gir gjestene en følelse av å være langt unna byens kjas og mas. Hotellet ligger likevel kun en kort kjøretur fra Oslo sentrum, og tilbyr enkel tilgang til byens kulturelle attraksjoner, shoppingmuligheter og restauranter. Dette gjør Lysebu til det perfekte valget for de som ønsker å nyte naturen og samtidig oppleve det urbane livet i Oslo.

Scandic St. Olavs plass - 3 stjerners hotell

 •  5/11/2023 07:04

Scandic St. Olavs plass har en førsteklasses beliggenhet ved St. Olavs plass, midt i Oslo sentrum. Hotellet er omgitt av trendy butikker, restauranter, kafeer og lokale attraksjoner, og gir deg enkel tilgang til Oslos pulserende byliv. Med kort avstand til offentlig transport kan du enkelt utforske resten av byen og besøke populære destinasjoner som Aker Brygge, Karl Johans gate, og det ikoniske Operahuset.

Quality Hotel 33 - 3 stjerners med hotell

 •  5/11/2023 06:58

Quality Hotel 33 har en førsteklasses beliggenhet på Økern, et pulserende forretningsområde i Oslo. Hotellet ligger kun noen få minutter unna sentrum, og tilbyr enkel tilgang til Oslos viktigste attraksjoner, butikker, restauranter og underholdningssteder. Det er også gode transportforbindelser i nærheten, inkludert trikk- og bussstopp, som gjør det enkelt å utforske resten av byen.

Clarion Collection Hotel Gabelshus - 4 stjerners hotell

 •  5/11/2023 06:50

Clarion Collection Hotel Gabelshus har en privilegert beliggenhet i det fasjonable området Frogner, kjent for sin vakre arkitektur, fredelige parker og trendy butikker. Du vil være innen gangavstand fra noen av Oslos mest kjente attraksjoner, inkludert Vigelandsparken med sine imponerende skulpturer, og det berømte Frognerbadet. Med nærhet til offentlig transport kan du enkelt utforske resten av byen og oppdage alt Oslo har å tilby.

Scandic Helsfyr - 3 stjerners hotell

 •  5/11/2023 06:46

Scandic Helsfyr har en praktisk beliggenhet ved inngangen til Oslo sentrum, kun en kort kjøretur eller en kort metrotur unna de mest populære attraksjonene i byen. Hotellet ligger i nærheten av Helsfyr T-banestasjon, noe som gjør det enkelt å komme seg rundt i byen og besøke populære destinasjoner som Aker Brygge, Karl Johans gate og Oslo Operahus. Hvis du er her for forretninger, er hotellet også nær næringsområder som Økern og Løren.

Scandic Solli - 4 stjerners hotell

 •  5/11/2023 06:38

Scandic Solli ligger i det populære og fasjonable området Solli Plass, bare en kort spasertur unna Oslos mest kjente attraksjoner og livlige nabolag. Du vil finne deg i nærheten av Aker Brygge, en av byens mest populære destinasjoner med sine trendy butikker, elegante restauranter og livlige uteliv. Karl Johans gate, det kongelige slott og Nasjonalgalleriet er også innen rekkevidde, og gir deg muligheten til å utforske Oslos rike historie og kultur.

Cochs Pensjonat - 2 stjerners hotell

 •  5/11/2023 06:33

Velkommen til Cochs Pensjonat, et sjarmerende og historisk hotell som gir deg en autentisk opplevelse i hjertet av Oslo. Dette unike hotellet kombinerer gammeldags sjarm med moderne komfort for å skape en varm og innbydende atmosfære for gjestene.

First Hotel Millennium - 3 stjerners hotell

 •  5/11/2023 06:27

First Hotel Millennium har en attraktiv beliggenhet i det sentrale området av Oslo, kun få skritt unna det berømte Karl Johans gate. Du vil være omgitt av et mangfold av shoppingmuligheter, restauranter, kafeer og kulturelle attraksjoner. Det kongelige slott, Nationaltheatret, Oslo domkirke og Nasjonalgalleriet er alle innen gangavstand, noe som gjør det enkelt å utforske byen til fots.

Smarthotel Oslo - 3 stjerners hotell

 •  5/11/2023 06:23

Smarthotel Oslo er kjent for sin smarte og moderne design, med fokus på effektivitet og funksjonalitet. Hotellet tilbyr et utvalg av kompakte rom som er smart utformet for å gi deg alt du trenger for et komfortabelt opphold. Rommene er utstyrt med enkel og stilren innredning, komfortable senger, eget bad, TV og gratis Wi-Fi. Du vil finne at rommene er optimale for en god natts søvn og en avslappende atmosfære etter en lang dag med utforskning.

K7 Hotel Oslo - 3 stjerners hotell

 •  5/11/2023 06:17

K7 Hotel Oslo er ideelt plassert i det pulserende området Grünerløkka, som er kjent for sitt trendy og kreative miljø. Området er fullt av livlige kafeer, kunstgallerier, uavhengige butikker og spennende restauranter, og gir deg en autentisk smak av Oslos kultur og atmosfære. Du vil også finne deg i nærheten av byens mest populære attraksjoner, som Munch-museet, Botanisk hage og Mathallen, som alle er innen gangavstand eller en kort kjøretur unna.

Scandic Grensen Oslo - 3 stjerners hotell

 •  5/11/2023 06:12

Dette fantastiske hotellet ligger ideelt til på Grensen-gaten, midt i sentrum av byen, og tilbyr både forretningsreisende og feriegjester en elegant og komfortabel base for å utforske alt Oslo har å by på.

Scandic Oslo City - 3 stjerners hotell

 •  5/11/2023 06:05

Velkommen til Scandic Oslo City, et førsteklasses hotell som er perfekt for både forretningsreisende og feriegjester som ønsker å oppleve det beste Oslo har å tilby. Beliggende sentralt i hjertet av Norges pulserende hovedstad, er dette hotellet det ideelle utgangspunktet for å utforske byens kulturelle attraksjoner, spennende shopping, livlige restauranter og vakre omgivelser.