Her får du de mest populære hotellene først hvor du kan sammenligne priser og standard du ønsker for ditt neste opphold i hovedstaden.

Voksenåsen hotell - 4 stjerners hotell

 •  5/12/2023 06:33

Voksenåsen Hotel er omgitt av den vakre Nordmarka, en av Oslos mest ikoniske naturområder. Hotellets beliggenhet gir gjestene en fantastisk utsikt over den frodige naturen, og tilbyr samtidig en praktisk base for å utforske byens kulturelle og historiske attraksjoner. Med T-banestasjonen Voksenkollen like ved, kan gjestene enkelt komme seg til sentrum av Oslo på kort tid.

Topcamp Bogstad - Oslo

 •  5/12/2023 06:24

Dette sjarmerende hotellet ligger i Bogstad Camping, omgitt av vakre grøntområder og med direkte tilgang til Bogstadvannet og Bogstad golfbane.

The Sweet Hotel - By The Aparments Company

 •  5/12/2023 06:09

The Sweet Hotel ligger i en privilegert beliggenhet i Oslo sentrum, nær alle de viktigste attraksjonene og severdighetene i byen. Med sin sentrale plassering er gjestene kun få minutters gange unna populære landemerker som Karl Johans gate, Oslo Operahus, Aker Brygge og det livlige Grünerløkka-området. Det er også enkelt å komme seg til hotellet med offentlig transport, da det er godt forbundet med t-bane, trikk og busslinjer.

Thon Hotel Storo - 4 stjerners hotell

 •  5/12/2023 06:01

Thon Hotel Storo har en ideell beliggenhet rett ved siden av Storo Storsenter, en av Oslos største kjøpesentre. Her vil gjester ha enkel tilgang til et bredt utvalg av butikker, restauranter, kafeer og underholdningsmuligheter. I tillegg ligger hotellet i nærheten av flere offentlige transportmuligheter, inkludert t-bane, trikk og buss, noe som gjør det enkelt å utforske resten av byen.

Sommerro - 5 stjerners hotell

 •  5/11/2023 08:06

Velkommen til Sommerro, et sjarmerende og idyllisk hotell som tilbyr deg en avslappende og komfortabel opplevelse i Oslo. Beliggende i den vakre bydelen Holmenkollen, er dette familiedrevne hotellet det perfekte valget for de som ønsker å nyte den fredelige atmosfæren i naturen samtidig som de er nær byens attraksjoner og fasiliteter.

Scandic Olympiatoppen Sportshotel - 3 stjerners hotell

 •  5/11/2023 08:01

Dette hotellet ligger i umiddelbar nærhet til Olympiatoppen, et av Norges mest kjente og prestisjefylte treningsanlegg, og er det ideelle valget for idrettsutøvere, sportsentusiaster og de som ønsker å oppleve den spennende energien i sportsverdenen.

The Apartments Company - Majorstuen

 •  5/11/2023 07:56

Velkommen til The Apartments Company - Majorstuen, en luksuriøs og stilfull overnattingsmulighet som tilbyr deg et hjem borte fra hjemmet i hjertet av Oslo. Dette eksklusive leilighetskomplekset ligger i Majorstuen, en av Oslos mest attraktive og livlige bydeler, og tilbyr en perfekt kombinasjon av komfort, bekvemmelighet og moderne eleganse.

Oslo Hostel Rønningen Ymca

 •  5/11/2023 07:51

Oslo Hostel Rønningen YMCA ligger i et fredelig og grønt område i Østensjø-bydelen, noe som gir deg en rolig tilflukt fra byens travle liv samtidig som du er i nærheten av alle Oslos attraksjoner og fasiliteter. Området er kjent for sin naturskjønne skjønnhet og tilbyr flotte turstier og parker for de som ønsker å utforske naturen. Du vil også finne flere kollektivtransportalternativer i nærheten som enkelt tar deg til sentrum og andre deler av byen.

Quality Hotel Mastemyr - 3 stjerners hotell

 •  5/11/2023 07:37

Quality Hotel Mastemyr har en ideell beliggenhet for både forretningsreisende og feriegjester som ønsker å utforske Oslo og omegn. Hotellet ligger kun en kort kjøretur unna Oslo sentrum, og du kan enkelt utforske byens attraksjoner, shoppingmuligheter og kulturelle severdigheter. I tillegg er det gode transportforbindelser i nærheten, inkludert tog og buss, som gir enkel tilgang til både sentrum og andre deler av byen.

Thon Hotel Linne Oslo - 3 stjerners hotell

 •  5/11/2023 07:32

Thon Hotel Linne Oslo er omgitt av et pulserende bymiljø og har enkel tilgang til byens hovedattraksjoner, shoppingområder og underholdningssteder. Hotellet ligger bare en kort kjøretur fra Oslo sentrum, noe som gjør det praktisk for gjester som ønsker å utforske byens kultur, severdigheter og uteliv. I tillegg er hotellet godt koblet til offentlig transport, inkludert busser og T-banen, som gir enkel tilgang til andre deler av byen.

Bjørvika Apartments - 4 stjerners hotell

 •  5/11/2023 07:21

Bjørvika Apartments ligger på Teaterplassen, en av Oslos mest ettertraktede og sentrale beliggenheter. Dette området er kjent for sin nærhet til byens største attraksjoner, kulturelle sentre, shoppingmuligheter og livlige restauranter. Du vil være i gangavstand fra Karl Johans gate, det kongelige slott, Operahuset, Aker Brygge og mange andre populære destinasjoner. Med en beliggenhet som dette vil du virkelig kunne oppleve pulsen i Oslo.

Soria Moria Hotell - 4 stjerners hotell

 •  5/11/2023 07:15

Soria Moria Hotell er omgitt av vakre naturlandskap og tilbyr et fredelig tilfluktssted vekk fra byens kjas og mas. Hotellet ligger kun en kort kjøretur unna Oslos sentrum, noe som gir enkel tilgang til byens attraksjoner, butikker, restauranter og kulturelle severdigheter. Du kan enkelt utforske populære destinasjoner som Holmenkollbakken, Frognerseteren, Vigelandsparken og mer.