Her får du de mest populære hotellene først hvor du kan sammenligne priser og standard du ønsker for ditt neste opphold i hovedstaden.

Thon Hotel Munch - 3 stjerners Hotell

 •  5/18/2023 17:25

Thon Hotel Munch er en av de mest populære overnattingsstedene i hjertet av Oslo, med sin fantastiske beliggenhet nær populære attraksjoner og severdigheter i byen. Hotellet er navngitt etter den berømte norske kunstneren Edvard Munch, og gjenspeiler hans unike og moderne stil med sitt kunstneriske interiør og design.

Clarion Collection Hotel Savoy - 4 stjerners Hotell

 •  5/15/2023 07:00

Clarion Collection Hotel Savoy har en storslagen beliggenhet i Oslos pulserende sentrum, kun få minutters gange fra Karl Johans gate, det kongelige slott og mange av byens mest kjente attraksjoner. Fra det øyeblikket du trer inn i den elegante lobbyen, vil du bli møtt av en atmosfære av luksus og gjestfrihet. Hotellets personale er dedikert til å gi deg den beste opplevelsen og er alltid tilgjengelig for å imøtekomme dine behov.

Thon Hotel Gyldenløve - 3 stjerners Hotell

 •  5/15/2023 06:48

Thon Hotel Gyldenløve har en moderne og elegant design som gjenspeiler Oslos urbane atmosfære. Hotellets innredning er en blanding av skandinavisk minimalisme og moderne komfort, og skaper en avslappet og luksuriøs atmosfære for gjestene. Fra det øyeblikket du går inn i lobbyen, vil du bli møtt av en varm velkomst og en atmosfære av sofistikert eleganse.

Thon Hotel Cecil - 3 stjerners hotell

 •  5/15/2023 06:41

Thon Hotel Cecil har en rik historie som går tilbake til 1850-tallet og har gjennomgått omfattende renoveringer for å tilby gjestene moderne fasiliteter uten å miste sin autentiske sjarm. Fra det øyeblikket du går inn i den imponerende lobbyen, blir du møtt av en varm atmosfære og en følelse av tidløs eleganse.

Thon Hotel Vika Atrium - 3 sterners hotell

 •  5/15/2023 06:23

Thon Hotel Vika Atrium er kjent for sin moderne arkitektur og sofistikerte design, som skaper en elegant atmosfære fra det øyeblikket du trer inn i lobbyen. Hotellets gjesterom er nøye innredet for å tilby en blanding av stil og komfort. Med sin moderne innredning, komfortable møbler og luksuriøse fasiliteter vil du føle deg bortskjemt og avslappet under hele oppholdet.

Hotel Verdandi Oslo - 3 stjerners hotell

 •  5/15/2023 05:51

Hotel Verdandi ligger i den historiske og sjarmerende bydelen Kvadraturen, som er kjent for sine brosteinsbelagte gater, vakre arkitektur og koselige kafeer. Hotellet ligger i en verneverdig bygning som har blitt omhyggelig restaurert for å bevare sin opprinnelige sjarm samtidig som det tilbyr moderne bekvemmeligheter. Fra det øyeblikket du entrer hotellets dører, vil du bli møtt av en atmosfære av ro og en varm velkomst fra det dedikerte personalet.

Hotell Radisson Blu Plaza - 4 stjerners hotell

 •  5/14/2023 13:50

Radisson Blu Plaza Hotel ligger midt i Oslo sentrum, og er et av Norges største hoteller med 676 rom og suiter. Hotellet har en imponerende fasade og interiør med moderne design og komfortable møbler. Hotellets gjester kan nyte en rekke fasiliteter, inkludert et treningssenter, badstue, dampbad og solterrasse med utsikt over byen.

Scandic Vulkan - 4 stjerners hotell

 •  5/14/2023 12:56

Scandic Vulkan er et moderne og bærekraftig hotell som ligger i et kreativt og livlig område på Grünerløkka i Oslo. Hotellet tilbyr en urban opplevelse med enkel tilgang til byens beste shopping, restauranter og uteliv.

Park Inn Oslo - 3 stjerners hotell

 •  5/14/2023 06:45

Park Inn Oslo har en ideell beliggenhet i Bjørvika-området, en dynamisk bydel som ligger i umiddelbar nærhet til Oslo sentrum. Hotellet er omgitt av trendy restauranter, spennende butikker, kunstgallerier og den vakre Operahuset, som alle er lett tilgjengelige til fots. Med enkel tilgang til offentlig transport kan du enkelt utforske byens mange attraksjoner og kulturelle severdigheter.

Comfort Hotel Boersparken - 3 stjerners hotell

 •  5/14/2023 06:25

Comfort Hotel Børsparken ligger i en historisk bygning som tidligere huset Oslo Børs, og det har blitt omfattende oppgradert for å tilby en oppdatert og moderne atmosfære. Fra det øyeblikket du går gjennom dørene, vil du bli møtt av en levende og livlig lobby som reflekterer den dynamiske energien i Oslo. Med sin trendy design og kunstneriske innslag skaper hotellet en unik atmosfære som appellerer til kreative sjeler og eventyrlystne reisende.

Thon Hotel Astoria - 3 stjerners hotell

 •  5/14/2023 06:11

Thon Hotel Astoria er kjent for sin moderne eleganse og gjennomtenkte design. Med en historie som strekker seg tilbake til 1989 har hotellet gjennomgått betydelige oppgraderinger for å tilby gjestene en unik og komfortabel opplevelse. Ved ankomst vil du bli imponert over den sofistikerte lobbyen, som skaper en umiddelbar følelse av velvære og gjestfrihet.

Karl Johan Hotel - 4 stjerners hotell

 •  5/14/2023 05:53

Karl Johan Hotel er et historisk landemerke i Oslo og har en rik arv som går tilbake til 1899. Hotellet har gjennomgått omfattende renovering og modernisering for å tilby moderne fasiliteter og enestående service til gjestene. Fra det øyeblikket du entrer lobbyen, vil du bli møtt av en blanding av klassisk sjarm og moderne estetikk.